Склад: листя Іван - чаю. Вага: 50 г.
Іван-чай (зніт вузьколистий, кипрій) – унікальна за своїми властивостями рослина, незаслужено забута, і відома лиш як засіб від певних захворювань, зокрема, чоловічих. Проте, завдяки величезному вмісту біологічно активних речовин, кипрій чудово справляється із загальними хворобами, і з жіночими недугами. Приємний смак, аромат і відсутність шкідливих речовин дозволяють вживати напій у вигляді звичайного чаю. Ферментований чай володіє корисними якостями, які зарадять при наступних недомаганнях:
- захворювання сечостатевої системи у чоловіків і жінок;
- серцеві, ниркові та печінкові недуги;
- головний біль;
- позитивно впливає на шлунково-кишковий тракт;
- застосовується для загального очищення організму та зміцненню імунітету.
До речі, за часів царської Росії, іван-чай був популярний у Англії на рівні із традиційним індійським чаєм і возився туди великими партіями. Це показник якості продукту. Адже, хто краще знає все про чаювання, аніж англійці? Але, експорт іван-чаю становив загрозу збагаченню Ост-Індської кампанії, і завдяки негативній рекламі, у Європі відмовилися від вживання ароматного цілющого напою.