Склад: шипшина, терен, глід, ялівець, червона горобина, чорна горобина, яблуко.
Спосіб приготування: Промити чай окропом, залити гарячою водою. Настоювати 30 хв. Можна заварювати 2-3 рази.
Ягідний чай є унікальним продуктом, який дозволяє навіть після закінчення сезону наситити свій організм вітамінами, мінералами та іншими корисними речовинами, які зберігають в собі сушені плоди. Якщо у вас немає можливості самостійно заготовити ягідний чай – пропонуємо придбати високоякісний продукт: ягідний чай Карпат. Цей вид чаю складається з різних плодів, а саме: чорної і червоної горобини, ялівцю, терну і дикого яблука. Чай корисний в першу чергу для зміцнення імунної системи, при правильно приготуванні він володіє вишуканим насиченим смаком і просто шикарним ароматом. Маса: 150 г.