Акція з 11.03 по 31.03. Безкоштовна доставка у відділення Укрпошти для оплачених замовлень від 900 грн

Рукавиці з ангорської шерсті 19

0 грн
Середня оцінка користувача

0 відгуків

Склад
100% ангорська шерсть
Стать
Жінкам
Модель
Сандартні
Країна Виробник:
Україна
Читати усі
Доступні знижки
Знижка 2% на всі товари зареєстрованим покупцям
Умови доставки
Вартість доставки Новою Поштою від 50 грн
Вартість доставки УкрПоштою від 40 грн. Безкоштовно для оплачених замовлень від 900 грн
Безкоштовний обмін і повернення Новою Поштою
Замовлення, зроблені до 17:00, ми відправляємо в той же день
Способи оплати
Безготівковий розрахунок
Готівкою

Склад: 100% ангорська вовна

Нові рукавиці з ангорської вовни,уже встигли завоювати серця жінок. Адже рукавиці дуже м’які та вишукані. Блискуча шерсть приємна на дотик. І також рукавиці є стильні та зручні у використанні. Величезний вибір та розмірів  рукавиць на Ваш смак.

Кожна сучасна дівчина напевно хоче виглядати незвично і красиво навіть у холодну пору року, але у зв'язку з високими цінами і малим вибором - не у всіх є така можливість. Щоб вирішити цю проблему, існує наш інтернет-магазин. Зайшовши на офіційний сайт, ви зможете ознайомитися зі усім товарним переліком, з ціновою політикою і з самими стильними моделями теплих зимових аксесуарів, і не тільки. Перед тим, як придбати дану модель жіночих зимових рукавиць, ви повинні бути ознайомлені з усіма незаперечними перевагами, характеристиками і особливостями продукції.

Перше, на що варто звернути увагу - це якість матеріалів. Воно повинно відповідати європейським стандартам. Ангорська шерсть в даному випадку дуже м'яка і приємна на дотик. Жіночі утеплені рукавиці добре тягнуться, пропускають повітря і зігрівають в будь-яку погоду. Також не можна не зробити акцент на практичності, універсальності і зручності шкарпетки. Дизайнерське оформлення просто приголомшливе. Сірий колір завжди відмінно гармоніював з білим. Орнамент робить виріб ще більш особливим і привабливим. Звертайтеся до нас прямо зараз, будемо з радістю чекати!

Характеристики
Склад
100% ангорська шерсть
Стать
Жінкам
Модель
Сандартні
Країна Виробник:
Україна

Рекомендовані товари