Склад: спеції, цедра, мед, яблуко.
Спосіб приготування: в кастрюлю налити 1,5 л. вина, добавити спеції, мед, цедру та яблуко в кастрюлю. Вино не слід доводити до кипіння, на маленькому вогні разом зі спеціями нагрійте напій до появи пару, каструля почне «шуміти», буде здаватися що вино ось-ось закипить - це і є потрібний момент, накривайте кришкою і вимикайте вогонь. Каструльку краще закутати в рушник так вона довше буде зберігати тепло, поки спеції відкривають свої аромати. Через 10-15 хв розливайте!
Якщо ви обожнюєте пряні напої - пропонуємо вам самостійно приготувати для рідних або гостей глінтвейн, який підкорить своїм пряним ароматом і неповторним солодким смаком. Щоб вам 100% вдалося приготувати смачний напій, слід придбати даний набір, в якому присутнє все, щоб створити неповторний смак глінтвейну. У наборі присутні спеціальні спеції, натуральний мед, цедра і сушене яблуко. Вам залишається добути смачне вино, з яким прекрасно будуть поєднуватися всі ці інгредієнти. Упаковка інгредієнтів розрахована на 1,5 л вина.